Søfragt / Containerfragt

Fastlane ApS tilbyder international containerfragt af gods på skib både shortsea og oversea. Ved fragt i hele container bliver der typisk brugt 20 eller 40 fods containertyper, som er isoleret (dry cube) eller 40 fods high cube container. 

Sib med containere og løstrailere shortsea

Containerfragt som stykgods (LCL) eller i hele containere (FCL)

Når man vil sende gods med containerfragt kan man vælge at fragte som stykgods (LCL = less than container load),hvor man køber en plads i en container, hvor der også er andet gods med.

Læs mere om forsendelse af stykgods / LCL

Ønsker man at fragte større godsmængder, sendes det i en eller flere hele containere (FCL = full container load). 
Ønsker du ønsker containerkørsel til/fra havn til lokalitet, kan du læse mere om containerkørsel og fortoldning af gods her.

Containertyper

Der findes flere forskellige containertyper. Oftest bliver der brugt 20 fods eller 40 fods isoleret (dry cube) container eller 40 fods high cube containere. Du kan se mere om de forskellige container typer her. Vi tilråder, at der altid tegnes fragtforsikring ved skibsfragt.

Pris på fragt af container

For at kunne tilbyde den mest præcise pris på, hvad det koster at sende en container er det vigtigt, vi kender afsenderadressen og modtageradressen, så containerfragten er klart defineret og den optimale rute/skibsforbindelse kan vælges. Ruten vælges ud fra pris og transittid så det matcher behovet bedst muligt.
For den mest optimale fragtrate på containerfragten opnås, er det vigtigt som minimum at kende timingen for transporten, behovet, godstypen, godsværdien samt leveringsbetingelserne mellem afsender og køber eller sælger og modtager (ref. Incoterms 2020- klik evt. Incoterms). 

Container transport i det meste af verden

Søfragt med containere foregår typisk mellem 2 eller flere havne. Det er derfor normalt, at der også er lokal kørsel i begge ender fra afsender til havn og fra havn til modtager. Ønsker du en komplet løsning fra dør til dør, så tilbyder Fastlane fragtrater, som inkluderer alle omkostninger på nær importtold og importmoms.

Disse er nogle af de lande, som vi betjener: 

Sydafrika,Kina, Indien, Pakistan, Sydkorea, Thailand, Vietnam, USA, Canada, Brasilien, Chile, Argentina, Japan, Malaysia, Indonesien, Danmark, Norge, Sverige og England.

Nogle af de havnebyer vi sender via:

Hamburg, Bremerhaven, Antwerpen, Rotterdam, Southampton, Shanghai, Ningbo, Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou, Miami, New York, Toronto, Mumbai, Busan, Singapore, Karachi, Göteborg, Durban, Johannesburg, Cape Town og Port Elizabeth.

Betaling på transport af container

Betalingsmåderne modtager betaler (freight collect) eller afsender betaler (prepaid) er hyppigt brugt. For at kunne vurdere den reelle omkostning til fragten er lidt baggrundsviden ikke af vejen. Målsætningen er at opnå en god kvalitet i transporterne samtidig med en god fragtpris. Læs mere her.

Multimodal Transport

Ønsker du løsning med multimodal transport, tilbyder Fastlane også godstransport med lastbil, tog og luftfragt. På den måde får du sammensat den transportløsning, der passer præcis til dit behov. Det betyder, at vi sammensætter, hvad du har brug for af transport med lastbil, tog, sø og luft.

Få et uforpligtende tilbud på containerfragt med Fastlane

Ønsker du en mere præcis containerrate på det du skal have fragtet, så er du velkommen til at sende os en mail på info@fastlane.dk eller ringe til os på +45 76 12 12 30. Du kan også sende os en forespørgsel.

Link til ofte stillede spørgsmål.

Kontakt

Fastlane ApS

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik