Søfragt / Containerfragt USA og Canada

LCL (Less than Container Load eller på dansk stykgods) og FCL (Full Container Load) til / fra USA og Canada arrangeres via nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Søfragtsraterne kan svinge en del over tid. Typisk opdateres BAF (Bunker Adjustment Factor) og CAF (Currency Adjustment Factor) en gang om måneden. Fastlane følger nøje udviklingen af markedet, så vi kan tilbyde gode præcise containerrater til vores kunder. Optimale søfragtsrater er vigtige, men det er lige så vigtigt at have styr på transporterne m.h.t.

 • afsendelse
 • ankomst
 • korrekt routing i.f.h.t. kundens behov
 • rettidig præsentation af dokumenter
 • rettidig fortolding
 • rettidig afhentning af gods/container
 • rettidig tilbagelevering af container rettidigt

Afhentes containeren ikke til tiden i haven skal der betales demurage til rederiet og levers containeren ikke tilbage til depotet indenfor rederiets tidsfrist skal der betales detention. Blot for at nævne nogle eksempler. Der kan spares mange penge ved præcis udførsel og opfølgning. Processen er afhængig af af afsender, sælger, modtager og køber spiller med.

Kort sagt. De bedste containerrater opnås ved rettidig omhu, know how og godt købmandskab. Vi varertager kundens behov og superviserer processen, så der blive tale om ægte outsourcing.

Typisk sendes godset containere, såsom 20 ft DC (Dry Container) eller 40 ft DC / HC (High Cube). Søfragt i eller på special udstyr (klik evt.Instruktion Containertyper) kan også arrrangeres.

Containerfragt består ikke kun af søfragt, men også af tilslutningstransporter i afsender landet og modtager landet. Hvilken dele af transporten sælger og køber skal betale for / har ansvar for er til en vis grad beskrevet i Incoterms 2020 (klik evt.

Incoterms_2020.pdf). Det er vigtigt, at køber og sælger som minimum har afklaret ekspelvis:

 • hvem tegner forsikring?
 • hvem betaler FOB (Free On Board jvf. Incoterms 2020) omkostningerne? Typisk kørsel fra afsender til havn, udførselspapirer, THC (Terminal Handling Cost)?
 • hvem betaler søfragten fra havn til havn?
 • hvem betaler modtageromkostningerne, typisk kørsel fra havn til modtager, fortoldning og THC?

Vi kan tilbyde hele fragten fra afsender og frem til modtager eller en delfragt releateret service som det måtte ønskes. Det der er vigtig for os er, at de rigtige spørgsmål bliver stillet og at opgaven bliver afklaret tidfredsstillende så de involverede parter afstemmer forventningerne.

Vi tilbyder søfragt til og fra bl.a. følgende havne i USA og Canada:
New York, Miami, Los Angeles, Charleston, Houston, Tampa, Jacksonville, Norfolk, Boston, Chicago og Seattle

Montreal, Québec, Toronto og Vancouver

Kontakt

Fastlane ApS

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik