Luftfragt

Via vores globale netværk af udvalgte leverandører arrangerer vi luftfragt til og fra destinationer i hele verden.

Luftfragt er hurtig og præcis transport. Enten som et alternativ eller supplement til søfragt ved eksport eller import af gods over lange distancer.

Vores målsætning er at finde det bedste match mellem den konkrete transportopgave og flytransport, således at  luftfragtsraten bliver konkurrencedygtig. 

Volumen-/vægtforholdet er 167 kgs per kubikmeter.

Det bedste flyrater opnås ved en præcis beskrivelse af godset m.h.t.:

  • L x B x H
  • vægt
  • godstype

Luftfragtsraterne kan svinge en del som følge af sæsonudsving el. blot et travlt marked. Udsvingene kan godt være lokalt i et geografisk område så det giver god mening at undersøge.

Godsdimensionerne påvirker ikke kun luftfragtsprisen, men kan være afgørende for, hvorvidt et fly der kan benyttes eller ej.

Vi anvender leverandører som arbejder i.h.t. The Air Transport Association el. blot IATA. Farligt gods er altid kritisk når der er tale om luftfragt fordi reglerne typisk er skærpede m.h.t. dokumentation, pakning, emballering og mærkning.

Luftfragt foregår typisk mellem 2 eller flere lufthavne. Altså er det normalt med lokalkørsel i begge ender d.v.s. fra afsender til lufthavn og fra lufhavn til modtager. Ligeledes vil luftfragt ofte inkludere en udførsel i afsenderlandet og en fortoldning i modtager landet. Vi tilbyder gerne dør til dør rater, som inkluderer alle omkostningerne på nær importtold, importmoms, tredjeparts intervention og lign.

Et udpluk af de lande vi betjener:
USA, Canada, Grønland, Kina, Japan, Indien, Brasilien, Argentina, Chile, Australien og Sydafrika

Kontakt

Fastlane ApS

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik