LCL - Less than Container Load

LCL - Containerfragt som stykgods 

Er din forsendelse ikke stor nok til at fylde en hel container tilbyder Fastlane at samsende med andet gods, hvilket typisk er en billigere fragtløsning ved mindre forsendelser. 
Fastlane er en dansk logistikvirksomhed, der arrangerer containerfragt som LCL (Less than Container Load) også kendt som stykgods i det meste af verden. LCL eller stykgods er en fragtløsning, hvor du deler pladsen i en container med.andre transportkøbere  fremfor at bestille en hel container FCL (Full Container Load). Stykgods kan eksempelvis være en paller eller en kasse som skal sendes. De gængse containertyper er 20, 40  fods DC – Dry Container  eller 40 fods HC - High Cube Dry Container. 

Hvornår bør man vælge LCL?

Man bør vælge LCL som fragtløsning, hvis man har en mindre forsendelse, så en hel container ikke giver mening. Der kan være forskellige fordele ved at vælge LCL som fragtløsning. Økonomisk vil der typisk være noget at spare. Samtidig er det et mere miljøvenligt valg, idet pladsen bliver bedre udnyttet. 
Du behøver ikke bekymre dig om, at finde nogen at dele containeren med - det sørger vi for. Alt du skal gøre er, at booke en LCL leverance og give nødvendige informationer om dit gods til os. 
Er du i tvivl om dit gods egner sig til LCL containerfragt? Så kan du se mere om containertyper her  , eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med hvilken løsning der egner sig bedst til dit gods. 
Vi tilbyder også FCL fragtløsninger i det meste af verden.

Priser på LCL containerfragt

For at kunne fastsætte den præcis pris på hvad en LCL fragtløsning kommer til at koste, skal vi bruge nogle oplysninger. Det er vigtigt at kende til den mængde af gods, der skal transporteres, og for at kunne definere containerfragten, samt vælge skibsforbindelsen, skal vi kende afsender - og modtager adressen. Den endelige rute vælges under hensyntagen til  transporttid og pris, så løsningen matcher dit fragtbehov og forventninger. 
Typiske nødvendige oplysninger for at få prisen angivet:
  • Mængde af gods?
  • Mål og vægt på godset?
  • Hvor forsendelsen sendes fra
  • Hvor forsendelsen skal hen?
  • Hvornår den kan afhentes?
  • Hvornår kan godset hentes eller indleveres?
  • Har du brug for forsikring på din forsendelse?
  • Hvilken leveringsbetingelse – Incoterms Link - gælder for fragten?
 
Nogle af de lande, som vi betjener: 
Sydafrika, Kina, Indien, Pakistan, Sydkorea, Thailand, Vietnam, USA, Canada, Brasilien, Chile, Argentina, Japan, Malaysia, Indonesien, Danmark, Norge, Sverige og England.
 
Nogle af de havnebyer vi sender via:
Hamburg, Bremerhaven, Antwerpen, Rotterdam, Southampton, Shanghai, Ningbo, Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou, Miami, New York, Toronto, Mumbai, Busan, Singapore, Karachi, Göteborg, Durban, Johannesburg, Cape Town og Port Elizabeth.

Få et godt tilbud på LCL fragt hos Fastlane 

Har du brug for at få fragtet gods der ikke fylder en hel container? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på LCL fragt. Kontakt os gerne på mail: info@fastlane.dk eller ringe til os på tlf:  +45 76 12 12 30. Du kan også læse om de mest stillede spørgsmål, eller sende os en forespørgsel her.

Kontakt

Fastlane ApS

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik