Express forsendelse i direkte lastbiler

Express fragt direkte i Europa

Express fragt af gods betyder, at godset flyttes hurtigt. Ofte bruges løsningerne i nødstilfælde, hvor der er brug for en hasteleverance af gods.

Til direkte express fragt i Europa kan vi typisk stille van til læsning i løbet af 1-2 timer.  At bilen er dedikeret til din transport betyder, at den straks efter lastning sætter kurs direkte mod leveringstedet uden at skulle læsse eller losse andre steder. Således undgås spildtid, fejlkilder ved omlasting og samsending med andet gods. En dedikeret lastbil er således ideel til hasteforsendelser, terminstransport, men også velegnet  til fragt af skrøbeligt gods, private ejendele og højværdivare. 

Servicen er typisk baseret på mindre kassebiler som kan læsse 5 euro paller eller biler med presenning som kan læsse fra 5 til 10 europaller. Disse kurérbiler kan normalt læsse mellem 800 og 1200 kgs. Den aktuelle nyttelast varierer fra bil til bil. 

Lastbilen kan være udstyret med lift, temperaturregulering eller med udstyr/uddannelse til at kunne transportere farligt gods - ADR. .

7,5 tons or 12,5 tons lastbiler kan også forefindes, men disse er der et begrænset antal af og afhængig af geografi kan det være vanskeligt at positionere en sådan.

3500 kgs bilerne kan være undtaget fra køre hviletidsreglerne, hvis der ikke er monteret tachograf i bilen. Lastbiler op til 7,5 ton ofte undtaget fra de kørselsforbudsregler der gælder i perioder hvert år. De enkelte lande har deres egne regler på  området, men det kan være en mulighed, hvis en transport skal frem hurtigt.  

Direkte lastbiler bruges primært til hasteforsendelser fra A til B (dør til dør) for at undgå stop og omlastning/håndtering på fragtterminaler.  Ofte bruges servicen til skrøbeligt gods, højværdivare eller express forsendelser. Servicen kører 24/7, men skal afklares og bestilles indenfor vores almindelige åbningstid 8.00 til 16.00. Fordelene er: kort transittid, præcision, skånsom håndtering af godset, færre fejlkilder, idet fragtterminaler undgås. 

Få et uforpligtende fragtpris på international express transport med Fastlane

Ønsker du den god fragtpris på indenrigs- eller international express forsendelse af dit gods, så læs evt. vore instruktion til af få den rigtige fragtpris -  Hvordan får jeg den rigtige fragtpris? 

Du velkommen til at sende os en mail på info@fastlane.dk eller ringe til os på +45 76 12 12 30. Du kan også sende os en forespørgsel.

Kontakt

Fastlane ApS

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik