Cross Trade Road

Hvad er cross trade transport?

Cross trade er import og eksport af varer mellem firmaer i to lande, hvor køberen (mellemhandleren) er bosiddende i et 3. land. Mellemhandleren i 3. land vil ofte være transportkøber og den der giver instrukserne til transportøren. F.eks. køber et dansk firma varer i Letland og sælger videre til køber i Frankrig. Transporten går direkte fra afsender i Letland til slutmodtager i Frankrig. Altså hverken afhentes eller leveres gods i Danmark, hvor mellemhandleren er bosiddende.

Cross trade fragt er relevant for dig som dansk firma, hvis du eksempelvis flytter produktionen til Østeuropa og samtidig ønsker at levere direkte til udenlandske kunder/modtagere. Cross trade forsendelse kan også være en mulighed, hvis dine danske kunder flytter deres produktion til udlandet, og ønsker gods leveret på produktionsstedet, samtidig med at din leverandør eller produktion allerede er placeret udenfor Danmark.  

Fordelene ved at sende cross trade forsendelser direkte fra afsender landet til det land hvor slutmodtager er bosiddende er i de fleste tilfælde:

- at det går hurtigere
- at det er billigere
- at det er bedre for miljøet

Udfordringen ved direkte cross trade fragt er, at man  forlader sig på, at afsender sender det de skal og at det er pakket/mærket korrekt. I mange tilfælde ønsker mellemhandleren ikke, at modtager ved hvor godset kommer fra. Således skal det sikres at sendingen papirmæssigt er annonym. 

Specielt, hvis der er brug for at fragte gods rutinemæssigt er det en god idé at investere tiden i at finde den rigtige løsning.

Direkte kundetilpasset fragt til cross trade

Fastlane har lavet internationale vejbaserede fragtløsninger til cross trade transport for vores faste kunder i mange år. Har du gods, som f.eks. skal hentes i Italien, Baltikum, Benelux eller Polen og leveres direkte i andre lande end Danmark, så finder vi gerne en ad hoc eller en mere fast fragtløsning til din cross trade. Du velkommen til at sende os en mail på info@fastlane.dk eller ringe til os på +45 76 12 12 30. Du kan også sende os en forespørgsel.

 

Kontakt

Fastlane ApS

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804

Cookiepolitik