Fragt med Tog på Bane

Når fragtgods hentes sker det typisk med en lastbil og når det leveres er det ligeledes med en lastbil. Derfor er det for de fleste transportkøbere ikke synligt når deres gods har været ude at køre med tog.

Internationalt fragtes gods med bane i stor stil. Således fra Sydeuropa til Nordeuropa. Godset læsses i Huckepack trailere der kan læsses på og af et tog. Dermed bliver transporten en multimodal transport fordi den er en kombination af vejtransport og banetransport. 

Foredele ved at transportere gods med tog. 

- Mindre CO2 aftryk

- Højere nyttelast per trailer

- Mindre trafik på vejene

- Ofte en bedre økonomi på lange strækninger

- Uafhængig af kørselsforbud som kan være gældende for vejnettet

I de senere år er der oprustet på togtrafikken fra Kina - Silkevejen. Det betyder, at man i dag har muligheden for at sende gods med tog fra Kina til Europa. Løsningen ligger prismæssigt og tidsmæssigt mellem søfagt og luftfragt og er et fint alternativ. Typisk køres godset i almindelige 40 ft hige cube container som vi kender det fra oversøiske skibstransporter.  

Multimodal Transport

Ønsker du komplet løsning med multimodal transport, tilbyder Fastlane også containerfragt, vejtransport og luftfragt. På den måde får du sammensat den transportløsning, der passer præcis til dit behov. Det betyder, at der bliver sammensat hvad du har brug for af transport med lastbil, tog, og luft

Kontakt

Fastlane ApS

 

Information

CVR Nr.: DK 26 63 78 13
Danske Bank: 46304630559804
S.W.I.F.T: DABADKKK
IBAN: DK3230004630559804